Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rosengeraniesirup - Rosengeranie sirup

Rosengeraniesirup - Rosengeranie sirup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 l.vand
4-500 g.sukker
40 blade fra en rosengeranie
 
 atamon eller spiritus til skylning af flasker
 


Opskrift:

Giv vand og sukker et opkog. Tilsæt bladene, og lad dem koge med i 20-25 minutter. Lad bladene trække i siruppen, til den er kold, gerne natten over, og æld den på skoldede flasker skyllet med atamon eller spiritus.

Lad evt. et par blade blive i siruppen, så bliver smagen mere gennemtrængende.

Hæld siruppen over kager, is, pandekager og andre desserter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3785 gange,
og udskrevet 59 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu