Rosengeraniesirup - Rosengeranie sirup

Rosengeraniesirup - Rosengeranie sirup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1 l.vand
4-500 g.sukker
40 blade fra en rosengeranie
 
 atamon eller spiritus til skylning af flasker
 
Opskrift:
Giv vand og sukker et opkog. Tilsæt bladene, og lad dem koge med i 20-25 minutter. Lad bladene trække i siruppen, til den er kold, gerne natten over, og æld den på skoldede flasker skyllet med atamon eller spiritus.

Lad evt. et par blade blive i siruppen, så bliver smagen mere gennemtrængende.

Hæld siruppen over kager, is, pandekager og andre desserter.


karakterer:
Opskriften er vist 4721 gange,
og udskrevet 91 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu