Vanillesirup med granatæblekerner

Vanillesirup med granatæblekerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Frugt - Granatæble

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
5 dl.vand
4 Vaniljestang
4 granatæbler
600 g.sukker
 
 Atamon eller spiritus til skylning af flasker
 
Opskrift:
Flæk vaniljestængerne, og skrab kornene ud. Flæk derefter granatæblerne, og pil kernerne ud. Bland vand, vaniljekorn og vaniljestænger samt granatæblekerner og sukker i en gryde, og lad det koge ved svag varme i 4-5 minutter.

Si granatæblekernerne fra, og put dem på skoldede flasker skyllet med atamon eller spiritus.

Lad lagen koge videre i gryden, til den tykner let, og hæld den derefter over kernerne. Luk flaskerne til med det samme.


karakterer:
Opskriften er vist 7363 gange,
og udskrevet 131 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Line  -  2012-05-05 08:15:57
Det smager fantastisk, hvis man vender friske røde bær i vaniliesirup, lader det stå et par timer, og servere det til is og et lille stykke chokoladekage.

  -  2009-06-25 12:49:48
Den kan bruges til kaffe vil jeg tro.. Prøv at søge på caramel macchiato :)

mig...  -  2009-02-10 15:48:55
hvad kan man anvende den sirup til????