Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Traditionelle Fastelavnsboller (Super lækre!!!)

Traditionelle Fastelavnsboller (Super lækre!!!), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

KagerRet : Kager

Hovedingrediens : Mel

HvedemelUkendt oprindelseslandIndsendt af : SanneS23

Indsendt :





Ingredienser:
 Dej:
100 g.Gær
1 dl.Mælk
1 dl.Sukker
3 Æg
8 dl.Hvedemel
400 g.Magerine
 
 Cremefyld:
1 Æg
3 spsk.Sukker
1 spsk.Maizena
1 dl.Mælk
1 dl.Fløde
1 tsk.Vanilliesukker
 


Opskrift:

Bland alle ingredienserne til cremen i en kasserolle, og lad den småkoge, til den tykner. Tag cremen af blusset, og lad den køle af.

Rør gær, mælk og sukker sammen. Tilsæt æg og derefter mel. Rul dejen ud i en tykkelse på ca. 1,5 cm på et melet køkkenbord. Skær margarinen i skiver, og læg den på 2/3 af dejen. Læg dejen sammen i 3 lag.

Rul dejen ud på ny, og læg den igen sammen i 3 lag, denne gang på den anden led. Gentag endnu en gang.

Rul dejen ud tyndt, og skær den i 20-25 firkanter. Læg en skefuld creme på hver firkant. Fold hjørnerne omkring cremen, og læg bollerne med sammenføjningen nedad på bageplader. Lad dem hæve i en time. Tænd for ovnen på 230°. Varmluftovn = 210 grader ca.

Bollerne pensles evt. med mælk eller æg.

Bages midt i ovnen i 10-12 minutter. Pyntes med chokoladeglasur.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9197 gange,
og udskrevet 137 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-01-24 10:48:06
Kan det virkelig være rigtigt at der skal 100 G gær i disse ?