Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Aubergine/pasta-salat

Aubergine/pasta-salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Pastasalat

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Auberginer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
2 storeauberginer
1 dl.olivenolie
0.5 citron
300 g.tørret pasta, f.eks. pasta penne
2 spsk.smør
1 dl.balsamico-eddike eller rødvins-eddike
1 bdt.Kørvel
 


Opskrift:

Tænd først ovnen på 200 grader. Skyl så auberginerne og skær stilken fra. Læg den ene aubergine og kun den ene i et ildfast fad og sæt den i ovnen i ca. 45 min. til auberginen er helt mør. Tag den så ud, halver den og skrab frugtkødet ud. Blend frugtkødet med olivenolie og smag til med citronsaft, salt og peber.

Kog pastaen al dente, dvs. at den ikke koges helt blød men kun så meget at der er bid i den endnu(se kogetid på embalagen) Hæld straks auberginedressingen over den frisk kogte pasta.

Den anden aubergine skal ikke skrælles. Den skæres ud i tern på 1x1 cm. og steges i smør på en pande i ca. 3 min. ved god varme. Tilsæt balsamico-eddike og lad eddiken koge helt ind. Hæld aubergine-ternene med den indkogte balcamico-eddike over pastaen. Kom kørvelblade i, vend det hele forsigtigt sammen og smag pastasalaten til med salt og peber







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (8 stemmer)

Opskriften er vist 38759 gange,
og udskrevet 548 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu