Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lagkagebunde uden æg 03

Lagkagebunde uden æg 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : LL

Indsendt :





Ingredienser:
3 dl.hvedemel
2 tsk.bagepulver
50 g.margarine
1.5 dl.sukker
1.5 dl.mælk (sojamælk hvis mælk ikke tåles)
 


Opskrift:

Bland de tørre ingredienser. Hæld mælken i og pisk til sidst den smeltede margarine i. Bages i en smurt springform 40 min. v. 175 gr.

Tips:

Forslag til fyld: Flødeskum og jordbær




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (37 stemmer)

Opskriften er vist 32694 gange,
og udskrevet 570 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Angelina  -  2018-01-26 17:53:07
Hej. Jeg vil da prøve den her.Kan man ikke bruge mandelmælk i stedet for soya mælk. Mandelmælk laver jeg jo selv ☺.


Lene  -  2018-01-15 19:04:11
Da den er lidt sprød og skrøbelig er det bedst at bage den i tre forme. Jeg gangede med 1.5, da det virkede ikke som nok til tre forme.


Kamilla  -  2017-05-20 23:05:01
Sikke noget juks. Den hæver ikke ordentligt og den færdige 'bund' smuldrer


Meera Devi   -  2016-09-17 12:54:12
Ide til Lækkert fyld : 1 pose frosne hindbær lægges i en skål. Drys sukker over lad hindbærrene tø op og lad sukkeret smelte. Si hindbær i en finmasket si og vend massen forsigtigt med flødeskum ca 1/4 l. (Hindbær skal oven i flødeskum aldrig omvendt) Dryp bundene lidt med hindbærsaften og brug resten til hindbærglasur lavet af flormelis og hindbærsaft.


Emil  -  2016-01-22 18:58:29
Hej! Lyder godt! Kan man godt bruge olie i stedet for magarine?


Jesper  -  2014-06-27 17:17:29
Lavede den med cacao men den hævede næsten ikke :-(


Pernille  -  2014-03-12 22:41:03
vil bare lige sige, at der godt kan være spor fra æg i margarine, så skal du bage til en æggeallergiker, så skal det være med lurpak smør.


LL  -  2013-04-11 17:38:26
Blondine-spørgsmålet er slet ikke dumt :-) Jo man kan sagtens dele dejen i 3 og bage bundene enkeltvis, det bliver faktisk rigtig godt. Kanterne på disse bunde kan godt blive lidt for sprøde, men hvis de pensles med mælk, når man lægger lagkagen sammen, bliver de "blødt op" og lagkagen bliver super.


Karin  -  2013-03-07 00:01:30
Blondinen spørger.... De skal deles??? Kan man ikke bage dem tynde nok til ikke at skulle dele dem???


Jørgen fra Hjørring  -  2011-03-13 11:42:38
Har lige bagt dem halvrå, og de var super gode, men man får jo altid lidt ondt i maven >:) Kan helt sikkert anbefales at bage dem i 1 minut.. Men ikke for sarte maver :-)


  -  2011-03-07 20:35:29
Har lige lavet en uhm lagkagebund på 5 min + baagning. Hvorfor bruger folk så æg og 100 år med en håndmixer? Den er super!


KL  -  2010-07-15 17:18:52
Super gode bunde :)


LL  -  2009-10-27 22:21:40
Ja, du kan fint komme 1 spsk. kakao i opskriften. Brug dobbelt portion til en lille bradepande. Beregn lidt længere bagetid (10 - 15 min.) og bages på næst-nederste ribbe i ovnen. Hvis du bager i den store bradepande, som hører til ovnen, skal du nok bruge 3 gange portion. Lagkagebundene kan med fordel deles ved at ridse med en kniv hele vejen rundt, og derefter lægge sytråd ind i rillen, krydse enderne på sytråden foran, tag en ende i hver hånd og træk.


mette  -  2009-10-23 20:23:44
kan jeg evt hælde noget kakao pulver i og de bliver til kakao bunde. og kan jeg måske lave dem i en bradepande?


Susan  -  2008-08-20 21:47:26
Meget lækre lagkagebunde. Jeg lod dem køle af, inden jeg skar dem igennem. Det blev super godt. Brugte ½ lagkagecreme og ½ flødeskum til fyldet. Det kan anbefales.