Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Adventskager

Adventskager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 60 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Højtid: Jul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1.75 dl.sirup
100 g.sukker
50 g.finthakket pommeransskal
50 g.margarine
1 æggeblomme
0.5 dl.fløde
400 g.hvedemel
2 tsk.stødt ingefær
1.25 tsk.natron
 


Opskrift:

Opvarm sirup, sukker og pommeransskal til kogepunktet. Afkøl det lidt. Rør margarinen i og derefter æg og fløde. Bland ingefær og natron i melet og rør det gradvist i den varme masse. Lad dejen hvile tildækket mindst et par dage. Den er ret lind.

Kom mel på dej og hænder og ælt den igennem på et melet bord. Rul den ud i 2-3 mm tykkelse. Del evt. dejen. Udstik i runde kager - ca. 8-10 cm i diameter. Sæt kagerne på plade med bagepapir med god afstand, da de hæver og flyder lidt ud. Bag ved ca. 175º i 15-20 min. Afkøl på bagerist.

Tips:

Dejen kan, hvis man ikke har tid til at vente, sættes på køl 1-2 timer og bages. Spises smurt med smør. Opbevares i dåser




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 14643 gange,
og udskrevet 106 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu