Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Whiskysovs III

Whiskysovs III, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : haenschke

Indsendt :



Ingredienser:
70 g.tomatpure konc.
100 g.kærgården
2 tsk.rosemarin
2 spsk.whisky
2.5 dl.piskefløde
1 spsk.sukker
 salt
 peber
 
Opskrift:
tomatpure og kærgården varmes op til kogepunktet, rosemarin, whisky, piskefløde og sukker tilsættes, det hele skal stå og koge ind, den smages til med salt og peber.

Tips:

Den smager kanon godt og er bedre end den fra Jensen´s bøfhus, syntes vi. God appetit


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (33 stemmer)

Opskriften er vist 20183 gange,
og udskrevet 719 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Barbara Vestergaard  -  2012-02-25 23:16:37
Virkelig lækker! Denne sovs er meget bedre end jensen´s og faktisk også bedre end den man får på bones. Den er nem og hurtig at lave. Men 2 personer kan sagtens spise den her mængde:)

René Simonsen  -  2011-08-08 16:17:50
Super god sovs... Personligt kommer jeg dog lidt ekstra whisky i, kan godt lide den god stærk :)

Morten Pedersen  -  2008-12-12 11:45:15
Super god sovs. Alle mine gæster vil altid have en kopi af opskriften. Kan sagtens laves dagen i forvejen,hvis man har travlt den dag man skal have gæster.