Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svampe-risotto

Svampe-risotto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Skovsvampe

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
3 fedhvidløg
2 spsk.olie
2 dl.grødris
25 g.tørrede skovsvampe
3 dl.hvidvin
 saft fra stegen spædet med vand til i alt 6 dl. incl. hvidvin
2 tsk.salt
1 tsk.tørret oregano
25 g.reven parmesanost
 


Opskrift:

Pil hvidløgsfedene og svits dem i olie. Tilsæt grødrisene og lad dem opsuge olien. Skyl så de tørrede svampe i koldt vand og kom dem i gryden til risene sammen med hvidvin, saft fra stegen, vand og krydderier. Lad det hele småkoge under låg i ca 30 min. Husk at røre jævnligt. Tilsæt til sidst den revne parmesanost




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (13 stemmer)

Opskriften er vist 25164 gange,
og udskrevet 443 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per Frisk  -  2014-09-21 12:52:23
Man kan putte frisk rå fisk eller kylling i


Voss  -  2007-06-07 11:59:57
Hvilken steg???


Beth  -  0000-00-00 00:00:00
Nej, den vil jeg ikke lave igen.


Holm  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor kommer saften fra stegen fra +++