Svampe-risotto

Svampe-risotto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Skovsvampe

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :

Ingredienser:
3 fedhvidløg
2 spsk.olie
2 dl.grødris
25 g.tørrede skovsvampe
3 dl.hvidvin
 saft fra stegen spædet med vand til i alt 6 dl. incl. hvidvin
2 tsk.salt
1 tsk.tørret oregano
25 g.reven parmesanost
 
Opskrift:
Pil hvidløgsfedene og svits dem i olie. Tilsæt grødrisene og lad dem opsuge olien. Skyl så de tørrede svampe i koldt vand og kom dem i gryden til risene sammen med hvidvin, saft fra stegen, vand og krydderier. Lad det hele småkoge under låg i ca 30 min. Husk at røre jævnligt. Tilsæt til sidst den revne parmesanost


karakterer:
Opskriften er vist 27234 gange,
og udskrevet 489 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per Frisk  -  2014-09-21 12:52:23
Man kan putte frisk rå fisk eller kylling i

Voss  -  2007-06-07 11:59:57
Hvilken steg???

Beth  -  0000-00-00 00:00:00
Nej, den vil jeg ikke lave igen.

Holm  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor kommer saften fra stegen fra +++