Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammenyre med sennepssauce

Lammenyre med sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammenyrer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 lammenyrer
2 dl.piskefløde
2 tsk.dijon sennep
50 g.smør
1 spsk.olie
 salt
 friskkværnet peber
 


Opskrift:

Nyrerne flækkes på langs med en lille skarp kniv. Al fedt og nerver der sidder i midten fjernes, og nyrerne skæres i små skiver.

Sennep kommes i en kasserolle og røres med et piskeris, idet dens indhold af eddike fordamper, vær forsigtig det sker meget hurtigt og den kan risikere at brænde på.
Fløden piskes i og koger i 3 min, hvorefter 50 g. smør piskes i. Saucen krydres med salt og peber.

I en pande steges nyrene hurtigt i lidt smør og olie, de skal blot have 3 min.

Saucen lægges på varme tallerkner idet den kan fortyndes en anelse med vand hvis den er kogt for tyk. Nyrerne arrangeres ovenpå. Der kan suppleres med lidt garniture f.eks. spinat, nudler eller champignons.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9455 gange,
og udskrevet 175 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu