Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Moarch' De'la Che Brunch

Moarch' De'la Che Brunch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Johann & Lukas

Indsendt :




Ingredienser:
6 æg
3 skiverspegepølse (Ikke salami)
 Selleri
 Chilisauce (Mild eller stærk)
 Salt
 Peper
 Sylted agurk
 Sylted løg
 Sylted rød peber
 


Opskrift:

Æggene steges. Det er vigtigt at man rører rundt, så de samler sig til en sammenhængende masse. De skal desuden hakkes i. (Nogen vil måske kalde det røræg - det troede vi også det ville blive til). Når det er blevet til 'røræg' hældes det ud på en tallerken.
Herefter tilsættes selleri, efter behov. Chilisaucen (Gerne mild, da det er en brunch), hældes forsigtigt rundt i kanten. Sylted agurk, løg og rød peber sættes på stang og ligges i kanten. (2 stænger til 2 personer)
Spegepølsen steges, som var det beacon. Denne ligges herefter også i kanten.
Retten er nu klar.

Tips:

Det pynter på den iforvejen enormt lækre ret, at sætte det pænt op. Retten har et flot tilskud af vitaminer, og er iøvrigt lidt af en opfrisker, med de syltede grøntsager. Hvis De vælger at bruge stærk chilisauce, kan det iøvrigt anbefales at drikke vand til. Hvis ikke, er kaffe, the eller juice også ganske passende.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (18 stemmer)

Opskriften er vist 12670 gange,
og udskrevet 84 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jens Otte Bramming  -  2009-02-25 23:27:32
Det er super at servere for konen på bryllupsdagen! Det var et sikkert hit! Tak for opskriften Venlig hilsen Jens


  -  2008-08-09 02:16:53
Den er lækker om morgenen efter en bytur! opfiskende og let.