Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Varm chokolade på mexicansk

Varm chokolade på mexicansk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varme DrikkeRet : Varme Drikke - Diverse varme drikke

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt af : Andersen.

Indsendt :





Ingredienser:
40-45 g.mexicansk chokolade
2.4 dl.mælk
 


Opskrift:

Bræk chokoladen i stykker. Kom chokoladen og mælken i en gryde. Varm blandingen op over lav varme, til chokoladen er bleven blød og mælken damper. Når det er bleven blandet godt og grundigt, hældes det op i en kop og drikkes.

Tips:

Det er rigtigt godt at drikke når det renger udenfor og når mn ikke har andet at lave. Det smager bare godt:)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 6977 gange,
og udskrevet 58 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Carina  -  2011-03-24 22:10:15
Vil give Linda ret, det er jo bare varm kakao..


Linda  -  2009-03-09 15:06:44
Mexicansk chokolade??? Har aldrig hørt om det! Troede det var lidt mere spændende, end det vi kalder på dansk "varm kakao"...;0(