Hjemmelavet choko-marcipan is med chokoladesauce

Hjemmelavet choko-marcipan is med chokoladesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde )

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Miilloh

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 l.Vaniljeis
200 g.mørk chokolade
200 g.ren rå marcipan
 
 Chokoladesauce:
50 g.mørk chokolade
0.5 dl.mælk
 
Opskrift:
Marcipanen skæres i små stykker og ristes på en tør pande.

Hak chokoladen efter behag

Skær isen i tern og vend marcipanen og chokolade i isen. Sæt isen på frost i en time.

Chokoladesauce:
Hak chokoladen
Mælken varmes op i en gryde, og den hakkede chokolade tilsættes under omrøring. Saucen laves lige inden servering.

Tips:

Smager godt serveret til vaffelhjerter, pandekager m.m.


Beskrivelse:
Sukker, syltetøj, nutalla og hjemmelavet is. Alt sammen passer perfekt til pandekager

karakterer:
Opskriften er vist 24685 gange,
og udskrevet 247 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu