Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gulerodssuppe med gulerodschip

Gulerodssuppe med gulerodschip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : FRU

Indsendt :





Ingredienser:
 Chips:
1 gulerod i tynde strimler på langs
0.5 spsk.olie
 
 Suppe:
2 tsk.olie
2 store grofthakkede løg
1 finthakket chili eller efter smag
0.5-1 spsk.timian (frisk)
2 fedhvidløg fintrevet
500 g.gulerod i skiver
6-8 dl.fond eller god bouillion
2.5 dl.fløde 13%
 havsalt
 friskkværnet peber
1 spsk.lys god eddike
 
6 skiverfrisk (hjemmebagt) grovbrød
 


Opskrift:

Vend gulerodsstrimlerne med olien, og rist dem i ovnen på bagepapir ved 200°, til de er godt gyldne.

Sautér løg, chili og timian i olien, til det klares i farven.
Tilsæt hvidløg, og vend gulerødderne i.
Tilsæt fond og fløde, og lad suppen simre ved middelvarme i 15-20 min.
Blend suppen, så den bliver jævn.
Smag til med eddike, salt og peber.

Tips:

Servér suppen med chipsene og groft brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6199 gange,
og udskrevet 122 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Gitte Pless  -  2011-10-27 20:03:42
Hejsa. Tak for en dejlig opskrift. Jeg brugte rigtig fløde og det blev også godt. Chipsene mislykkedes, så det er noget man skal øve sig lidt på, hvis man vil servere retten for sine gæster.