Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Suppe på kalvebryst

Suppe på kalvebryst , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 kg.kalvebryst med ben
2 gulerødder
1 porre
1 løg
0.5 knoldselleri
0.5 pastinak
1 helthvidløg
 
 suppevisk:
 timian, porretop, persillestilk
 
3 cm.ingefær
1 spsk.peberkorn
1 citron
 
 grønsager:
600 g.klargjorte grønsager som ovenfor
 


Opskrift:

Gør grønsagerne i stand og skær dem i mindre stykker. Flæk hvidløgshovedet midt over. Skær ingefærknolden i tynde skiver. Skær det gule fra citronen, skær det hvide fra og smid det væk. Skær citronen i skiver. Kom kalvebryst, peber og de klargjorte ingredienser i en gryde, hæld koldt vand på til det dækker. Bring i kog og lad retten koge i ca. 3 timer. Skum hyppigt for fedt og urenheder undervejs. Tilsæt lidt salt. Tag kødet op og sigt suppen. Kog evt. ind. Smag til med salt og peber og evt. mere citronsaft. Skær de sidste grøntager i mindre stykker og kog dem 5-8 minutter i suppen. Server kød og grøntsager i suppen, eller server begge dele efter at have nydt klar suppe. Giv så sennep, reven peberrod, knust peber og groft salt til. Lav evt. Fricassé af kalvebryst og vintergrøntsager dagen efter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10986 gange,
og udskrevet 210 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu