Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bedstemor Ands chokoladekage

Bedstemor Ands chokoladekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Astrid

Indsendt :





Ingredienser:
150 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1 tsk.vanilliesukker
2 spsk.kakao
150 g.smør
3 store æg
1 dl.varm kaffe
2 spsk.rasp
2-3 spsk.flormelis
 


Opskrift:

Først blander du melet og bagepulveret godt sammen, derefter blandes også sukkeret, kakaoen og vanilliesukkeret i. Ovnen tændes på 175 garder.

Tilsæt derefter det smeltede og afkølede smør til mel-blandingen.

Æggene piskes i en anden skål og kommes i dejen. Til sidst tilsættes kaffen.

formen gnides med smør, (der må ikke være bare pletter)og raspen hældes i formen, hvor du ryster og drejer formen til den er helt dækket med rasp. Hæld resten ud (raspen gør kagens kant sprød og lækker). hæld dejen i formen og bag den i 40 min.

Når kagen er færdig og afkølet drysses flormelisen på (brug en sigte).

Tips:

Man kan også putte rigtig chokolade stykker i efter behov, det gør kagen mere lækker.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 17400 gange,
og udskrevet 245 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Nini  -  2016-10-19 22:54:30
Dejligt barndomsminde :)


  -  2011-12-01 10:52:27
hvor meget sukker skal der i?


  -  2009-06-06 15:39:07
det er også rigtigt der skal 250 g sukker i :D ups


  -  2008-10-28 18:35:47
der står ikke hvor meget sukker der skal i og hvilken form der skal til


  -  2008-10-26 17:58:48
tror at u har glemt at skrive sukker på..O_o...


Mia  -  2008-08-03 13:56:54
Ojj. Den bare helt vildt go. I sær med chokoladestykker...