Kantarelfarserede courgetter

Kantarelfarserede courgetter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Kantareller

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kantarelfarserede courgetter, billede 4 Kantarelfarserede courgetter, billede 1 Kantarelfarserede courgetter, billede 2 Kantarelfarserede courgetter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 courgetter a 400 g
300 g.kantareller
1 spsk.rapsolie
1.5 spsk.hvedemel
2 dl.lys bouillon
1 dl.Kaffefløde 9%
 revet citronskal og saft efter smag
 salt
 peber
 
6 spsk.revet parmesanost
 
Opskrift:
Courgetterne flækkes og kernerne graves ud med en ske. Derefter deles courgetterne i 2 lige store stykker. Kog dem i letsaltet vand i 2 minutter. Dryppes af og lægges i et ovnfast fad på den buede side.

Børst svampene rene. Del svampene, hvis de er store og svits dem i olien. Drys melet over og spæd med bouillon og fløde. Smag til med citron, salt og peber.

Kom kantarelstuvningen i courgetterne og drys osten over, gratiner i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 10 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 7740 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu