Kantarelfarserede courgetter
Hovedingrediens : Svampe - Kantareller Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Courgetterne flækkes og kernerne graves ud med en ske. Derefter deles courgetterne i 2 lige store stykker. Kog dem i letsaltet vand i 2 minutter. Dryppes af og lægges i et ovnfast fad på den buede side.
Børst svampene rene. Del svampene, hvis de er store og svits dem i olien. Drys melet over og spæd med bouillon og fløde. Smag til med citron, salt og peber. Kom kantarelstuvningen i courgetterne og drys osten over, gratiner i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 10 minutter. |
|
Opskriften er vist 7740 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne