Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kantarelfarserede courgetter

Kantarelfarserede courgetter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Kantarel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kantarelfarserede courgetter, billede 4 Kantarelfarserede courgetter, billede 1 Kantarelfarserede courgetter, billede 2 Kantarelfarserede courgetter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 courgetter a 400 g
300 g.kantareller
1 spsk.rapsolie
1.5 spsk.hvedemel
2 dl.lys bouillon
1 dl.fløde 13
 revet citronskal og saft efter smag
 salt
 peber
 
6 spsk.revet parmesanost
 


Opskrift:

Courgetterne flækkes og kernerne graves ud med en ske. Derefter deles courgetterne i 2 lige store stykker. Kog dem i letsaltet vand i 2 minutter. Dryppes af og lægges i et ovnfast fad på den buede side.

Børst svampene rene. Del svampene, hvis de er store og svits dem i olien. Drys melet over og spæd med bouillon og fløde. Smag til med citron, salt og peber.

Kom kantarelstuvningen i courgetterne og drys osten over, gratiner i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 10 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5384 gange,
og udskrevet 82 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu