solbær/skovjordbær eller andre små bær1 bakke solbær/skovjordbær eller andre små bær
15
vindruer15 vindruer
Gelé: Gelé:
4
dl.
Lys sødet frugtsaft4 dl. Lys sødet frugtsaft
4
blade husblas4 blade husblas
Opskrift:
Tilberedning af bunden:
Bland sukker og smør godt, tilsæt æg, citronskal og lidt salt. Ælt melet langsomt i som det sidste. Bagepulver og sukker blandes godt.
Tilberedning af cremen:
Pisk sukker, æg, vanille og mel sammen i en gryde over svag varme. Tilsæt derefter kogende mælk og lad det hele koge nogle minutter til det tykner. Stil til afkøling.
Tilberedning af geléen:
Husblasen udblødes i koldt vand (1 blad pr. dl. væske), smeltes og røres i den lune saft. Afkøles og dubbes på kagen når geléen begynder at blive tyk.
Afslutningen:
Rul dejen ud med rigeligt mel, og stil den i ovnen i 7-10 minutter ved 200 grader. Lad den hvile i 30 minutter, så den er lunken. Læg bunden på et kagefad, og dæk den med et tykt lag creme. Dekorer den med frugt og dub geléen forsigtigt på frugten med en pensel.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7219 gange, og udskrevet 159 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider