Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tunlagkage II

Tunlagkage II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Betina Folsing

Indsendt :





Ingredienser:
2 ds.tun i olie
1 spsk.tørret dild
 Revet løg ca. en teskefuld
100 g.mayonnaise
2 spsk.creme fraiche
 Saften af en ikke alt for stor citron
2.5 dl.piskefløde
5 bladehusblas
 salt
 peber
 
 Pynt:
 Sort kaviar
 et stort bundt persille
 


Opskrift:

Husblassen lægges i blød i koldt vand.
Hæld lidt af olien fra tunen og mos den med en gaffel, kom dild, løg, salt og peber i , smag til, det skal være ret surt.
Smelt husblas og hæld den lidt afkølet i , pisk fløden og vend den forsigtig i.
Smør eventuelt en randform med olie, så kan man tage den på et fint fad og pynte den, eller man kan komme den direkte i en tærteform smurt med olie.
Pyntes med kaviar og persille.
Man kan så spise flutes eller smørristet brød til.---citron.




Tips:

HUSK!!!! Stilles i køleskabet til næste dag.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 25505 gange,
og udskrevet 209 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-01-22 19:58:35
Mangler der ikke noget i opskriften? :) Mayo og creme f.??