Revet løg ca. en teskefuld Revet løg ca. en teskefuld
100
g.
mayonnaise100 g. mayonnaise
2
spsk.
creme fraiche2 spsk. creme fraiche
Saften af en ikke alt for stor citron Saften af en ikke alt for stor citron
2.5
dl.
piskefløde2.5 dl. piskefløde
5
blade
husblas5 blade husblas
salt salt
peber peber
Pynt: Pynt:
Sort kaviar Sort kaviar
et stort bundt persille et stort bundt persille
Opskrift:
Husblassen lægges i blød i koldt vand.
Hæld lidt af olien fra tunen og mos den med en gaffel, kom dild, løg, salt og peber i , smag til, det skal være ret surt.
Smelt husblas og hæld den lidt afkølet i , pisk fløden og vend den forsigtig i.
Smør eventuelt en randform med olie, så kan man tage den på et fint fad og pynte den, eller man kan komme den direkte i en tærteform smurt med olie.
Pyntes med kaviar og persille.
Man kan så spise flutes eller smørristet brød til.---citron.
Tips:
HUSK!!!!
Stilles i køleskabet til næste dag.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(5 stemmer)
Opskriften er vist 27750 gange, og udskrevet 250 gange.
Kommentarer
- 2010-01-22 19:58:35 Mangler der ikke noget i opskriften? :) Mayo og creme f.??
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider