Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kærnehorn

Kærnehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 32 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Gryn / Korn - 5-kornsblanding

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Birgit

Indsendt :





Ingredienser:
1000 g.Hvedemel
250 g.5-Kornsblanding
50 g.Gær
50 g.Becel flydende
4 dl.Kærnemælk
4 dl.Vand
2 store Æg
2 tsk.Salt
2 tsk.Honning
 
 Pynt:
 Sammenpisket æg
 sesamfrø
 


Opskrift:

5-kornsblanding og vand koges et par minutter,herefter røres kærnemælken i.
Når blandingen er afkølet til håndvarm,
opløses gæren heri.
De øvrige ingredienser tilsættes, herefter sigtes hvedemel i lidt ad gangen og dejen æltes til den er ensartet. Stilles til hævning på et lunt sted i ca. 3/4 time- tildækket.
Slå dejen sammen og del den i fire lige store dele, der formes til kugler og hviler ca. 2 min. Hver kugle rulles ud i en cirkel med en diameter på ca.30 cm.
Del hver cirkel i 8 lige store dele, som rulles sammen fra den brede ende til horn. Spidsen af dejen skal slutte i bunden. Hornene efterhæver tildækket i ca.3/4 time.
Pensles med sammenpisket æg og drysses med sesamfrø.Bages ved 220 grader (varmluft 200 grader)i ca.16 min. på ovnens midterste rille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4879 gange,
og udskrevet 67 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu