Kalvenyrer i sennepssauce

Kalvenyrer i sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvenyre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 kalvenyrer a 300 g
3 spsk.smør
2 spsk.olie
2 tsk.paprika
 Salt
 peber
1 løg
250 g.svampe
2 dl.lys kalvebouillon
2.5 dl.piskefløde
3 spsk.lys sennep
2 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Fjern fedt fra nyrerne og skær dem i ½ cm tykke skiver. Brun dem i smør og olie og steg så endnu nogle minutter på hver side. Tag nyrerne op og drys dem med paprika, salt og peber. Hold dem varme.

Sauter svampe og hakkede løg i fedtstoffet. Hæld kalvefond og piskefløde ved. Lad det koge sammen 4-5 minutter.

Kom nyrerne i saucen og varm det igennem og rør sennep i.
Server med kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 16867 gange,
og udskrevet 344 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-18 07:28:51
Kalvenyrer fås billigt hos Halalslagteren. En god hverdagsret.