Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kalvenyrer i sennepssauce

Kalvenyrer i sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvenyre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 kalvenyrer a 300 g
3 spsk.smør
2 spsk.olie
2 tsk.paprika
 Salt
 peber
1 løg
250 g.svampe
2 dl.lys kalvebouillon
2.5 dl.piskefløde
3 spsk.lys sennep
2 spsk.hakket persille
 


Opskrift:

Fjern fedt fra nyrerne og skær dem i ½ cm tykke skiver. Brun dem i smør og olie og steg så endnu nogle minutter på hver side. Tag nyrerne op og drys dem med paprika, salt og peber. Hold dem varme.

Sauter svampe og hakkede løg i fedtstoffet. Hæld kalvefond og piskefløde ved. Lad det koge sammen 4-5 minutter.

Kom nyrerne i saucen og varm det igennem og rør sennep i.
Server med kogte kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (16 stemmer)

Opskriften er vist 13129 gange,
og udskrevet 297 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bodil, København  -  2010-04-18 07:28:51
Kalvenyrer fås billigt hos Halalslagteren. En god hverdagsret.