| |
|
Kyllingetarteletter med citron og estragon
Kyllingetarteletter med citron og estragon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
125 | g. | svampe125 g. svampe | 1 | | skalotteløg1 skalotteløg | 15 | g. | smør15 g. smør | 1 | tsk. | citronskal1 tsk. citronskal | 1 | spsk. | Citronsaft1 spsk. Citronsaft | | | | 1 | dl. | bouillon1 dl. bouillon | 0.5 | dl. | fløde0.5 dl. fløde | | | | 1 | tsk. | majsstivelse 1 tsk. majsstivelse | | lidt | vand lidt vand | | | | | lidt | estragon lidt estragon | | | salt salt | | | peber peber | | | | 125 | g. | kogt eller stegt kylling125 g. kogt eller stegt kylling | 6 | | tarteletter6 tarteletter | | | | | | Pynt: Pynt: | | | estragon estragon | | | |
| |
Steg udskårne svampe og finthakket skalotteløg i en gryde med smør og tilsæt fintrevet citronskal og Citronsaft.
Kog det ind og tilsæt bouillon og fløde.
Kog det igennem og jævn med majsstivelse rørt ud i lidt vand.
Smag til med lidt finthakket estragon, salt og peber.
Vend kogt eller stegt kylling i små stykker i sovsen og fordel stuvningen i de varme tarteletter.
Pynt med estragon og server straks.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3858 gange, og udskrevet 58 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|