du hakker chokoladen (fint)
du hakker daimen
du tar apelsin saften og kommer den i en skål
vasker jordbær og hindbærene
og ligger dem i en skål
del 2
du tar en gryde kommer vand op i gryde så cirka 2 cencimeter er fyldt op i gryden så stiller du en glas skål i vandet tænder ovnen og sætter det på 2 min. efter så venter du til skålen hopper en lille smugle kommer du det FIN hakket chokolade i når det er smæltet kommer du daimen i når det er næsten er smæltet kommer du cacao i røre du det godt rundt og kommer apelsin saften i samme tid
del 3
når du har rørt godt rundt kommer du det op på nådet bagepapir og pynter med hindbær el. jordbær eller nådet helt andet lær dem tøre i 24 timer i køleskab med bage papiret på
del 4.
du tar dem ud af køleskabet og lader dem stå i 30 min. vis de så er blevet stivnet er det raktigt
vis ikke skal de stå 10 timer mere i køleskab
del 5.
så river du dem af bagepapiret og ligger lidt apelsin ved siden af dem i 10 min. og så har du nogle færdige chokolader
Tips:
rør godt rundt hele tiden
vær forsiktig med bagepapiret når du tar dem af
velbekommen
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(8 stemmer)
Opskriften er vist 5760 gange, og udskrevet 79 gange.
Kommentarer
anonum - 2008-07-26 19:18:19 lækkert elsker det laver du flere opskriffter ?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider