cremefraiche eller 0.25 liter piskefløde2.5 dl. cremefraiche eller 0.25 liter piskefløde
Opskrift:
skræl æblerne.
Skær dem i kvarte og fjern kernehuset.
Skær æblerne i mindre stykker.
læg dem iet tærtefad, hæld vand ved og drys sukkeret over.
tænd ovnen på 180 grader.
bland farin, mel, kanel og salt.
hak smørreti og ælt dejen sammen med fingrene. læg dejen i et lag over æblerne. den kan ikke rulles, men skal lægges i små flade stykker.
bag tårten i 30 min.
server cremefraiche eller flødeskum til.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6771 gange, og udskrevet 103 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider