Blend allle nødderne og kernerne halv fin. tag evt nogle af valnødderne fra og hak dem groft. Dejen skal være forholdsvis fast og let at arbejde med.
Bland allle ingredienserne i en skål, og form derefter massen til et firkantet brød på en bageplade.
Bages ved ca 160 grader i 40-45 min.-alt efter hvilken form du har givet brødet.
Brødet kan varieres på utallige måder: du kan bruge kokosmel i stedet for f.eks Græskarkerner, du kan bruge hasselnødder, usaltede jordndder eller hørfrø. Eller du kan krydre brødet lidt med kardemomme, kanel, eller allehånde. Kun fantasien sætter grænser.
Der er 34 gram kulhydrat i hele brødet.
Velbekommen.
Tips:
Dette brød er godt hvis man ikke vil spise for mange KULHYDRAT.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5501 gange, og udskrevet 119 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider