Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fersken kage

Fersken kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ninette

Indsendt :

Fersken kage, billede 4 Fersken kage, billede 1 Fersken kage, billede 2 Fersken kage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 æg
500 g.sukker
300 g.flydende margarine
1 ds.fersken
0.5 dl.ferskensaft
250 g.kokosmel
350 g.hvedemel
3 tsk.natron
1 spsk.vaniljesukker
 
 Glasur:
200 g.flormelis
3 dråbermandelessens
0.25 dl.kogende vand
 


Opskrift:

Æggene røres sammen med den flydende margarine. Fersknerne blendes og tilsættes sammen med saft fra dåsen og de øvrige ingredienser, piskes godt sammen. Dejen hældes i en smurt bradepande (30x42)

Bag kagen på andensidste rille i en 175 grader varm ovn i ca. 35 min.
Når kagen er kold, overtrækkes den med glasuren.

Tips:

Man kan også bruge Pærer og ananas til denne kage.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 39555 gange,
og udskrevet 574 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2014-08-23 10:45:18
God smag, men meget løs kage, den skal vist spises med gaffel


sanne  -  2014-05-24 12:26:46
1. Forsøg med kagen... falder den i god jord, må den prøves igen. Hvor noget af alt sukker og margerine reduceres :)


karoline  -  2012-07-01 16:30:20
Det er en FANTASTISK opskrift og meget nem at lave! den er også god til børn og hele min familie er vilde med den ! kun ros herfra !! <3 -


  -  2012-06-29 12:03:21
Brugte en blanding af frisk fersken, ananas og appelsin, hvilket er godt.