Fersken kage

Fersken kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 24 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ninette

Indsendt :      Red:

Fersken kage, billede 4 Fersken kage, billede 1 Fersken kage, billede 2 Fersken kage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
300 gram Flydende margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 ds. Fersken, konserves 480g 1 dåse ferskner vejer ca. 820 gram og heraf 470 g. drænet vægt
250 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Glasur:
200 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
3 dråber Mandelessens
0.25 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Æggene røres sammen med den flydende margarine. Fersknerne blendes og tilsættes sammen med 0.5 dl. saft fra dåsen og de øvrige ingredienser, piskes godt sammen. Dejen hældes i en smurt bradepande (30x42)

Bag kagen på andensidste rille i en 175 grader varm ovn i ca. 35 min.

Når kagen er kold, overtrækkes den med glasuren.

Tips:

Man kan også bruge Pærer og ananas til denne kage.


karakterer:
Opskriften er vist 49953 gange,
og udskrevet 681 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 36215 (8622 kcal)
KJ pr. Pers. 1508 (359 kcal)
Vægt ialt 2404 gram
Vægt pr. Pers. 100 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1506 KJ (358 kcal)
Protein 3.6 gram
Fedt 18.3 gram
Kulhydrat 46.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2014-08-23 10:45:18
God smag, men meget løs kage, den skal vist spises med gaffel

sanne  -  2014-05-24 12:26:46
1. Forsøg med kagen... falder den i god jord, må den prøves igen. Hvor noget af alt sukker og margerine reduceres :)

karoline  -  2012-07-01 16:30:20
Det er en FANTASTISK opskrift og meget nem at lave! den er også god til børn og hele min familie er vilde med den ! kun ros herfra !! <3 -

  -  2012-06-29 12:03:21
Brugte en blanding af frisk fersken, ananas og appelsin, hvilket er godt.