1. Pasta koges al dente i kogende vand, og bredes herefter ud i et ildfast fad
2. Spinat får et let opkog, hvorefter vandet sies fra. Der skal være så lidt vand tilbage i spinaten som mulig. Et viskestykke kan evt anvendes i stedet for si. Spinaten bredes ud over pastaen.
3. Løg hakkes, og bacon klippes ud i mundstørrelse, og begge dele steges i en gryde.
4. Tomater og fløde tilsættes og retten koges igennem, og smages til sidst til med karry og peber.
5. Sovsen fordeles over pasta og spinat og revet ost fordeles til slut ud over retten.
6. Sættes i ovnen ca. 30 min. ved 200 grader.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 5184 gange, og udskrevet 128 gange.
Kommentarer
Anni - 2008-07-24 08:07:57 Smager helt fantastisk. Kan varmt anbefales og prøve. :D
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider