Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tynde skiver af torsk med sauce mariniere

Tynde skiver af torsk med sauce mariniere, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : TorskeFisk - Hel Torsk

HøjtidNytår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1.5 kg.torsk
0.25 g.safran
0.25 tsk.karry
0.25 tsk.stødt ingefær
150 g.smør
2 spsk.olivenolie
0.5 dl.hvidvin
100 g.courgette
100 g.gulerod
1 lilleporre
5 dl.vand
 
Opskrift:
Torsken udskæres i fileter idet ben og skind fjernes. Benene hakkes i mindre stykker og sættes over med vinen og 5 dl vand. Når det er kogt ind til det halve sies benene fra, og det koges yderligere ind til 1 dl.

Grøntsagerne skæres i fine tern (porrerne i tynde ringe) og koges i 2 min. i letsaltet vand.

4 tallerkner, der kan tåle at stå i ovnen, eller et ovnfast fad pensles med olivenolie. Fisken udskæres i meget tynde skiver, der anrettes herpå, drysses med salt og peber og pensles med olivenolie.

Fonden fra torsken varmes op, og det kolde smør piskes heri i små klumper. Krydres med safran, karry, ingefær samt salt og peber.

Tallerkner eller fad med torsk stilles i ovnen ved 250 grader i 3 min, fisken må ikke blive tørstegt. Saucen hældes over, og grøntsagerne lægges omkring, idet de lige gives et kort øjeblik i varmt vand.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 16099 gange,
og udskrevet 289 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu