Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tynde skiver af torsk med sauce mariniere

Tynde skiver af torsk med sauce mariniere, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : TorskeFisk - Hel Torsk

Højtid: Nytår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1.5 kg.torsk
0.25 g.safran
0.25 tsk.karry
0.25 tsk.stødt ingefær
150 g.smør
2 spsk.olivenolie
0.5 dl.hvidvin
100 g.courgette
100 g.gulerod
1 lilleporre
5 dl.vand
 


Opskrift:

Torsken udskæres i fileter idet ben og skind fjernes. Benene hakkes i mindre stykker og sættes over med vinen og 5 dl vand. Når det er kogt ind til det halve sies benene fra, og det koges yderligere ind til 1 dl.

Grøntsagerne skæres i fine tern (porrerne i tynde ringe) og koges i 2 min. i letsaltet vand.

4 tallerkner, der kan tåle at stå i ovnen, eller et ovnfast fad pensles med olivenolie. Fisken udskæres i meget tynde skiver, der anrettes herpå, drysses med salt og peber og pensles med olivenolie.

Fonden fra torsken varmes op, og det kolde smør piskes heri i små klumper. Krydres med safran, karry, ingefær samt salt og peber.

Tallerkner eller fad med torsk stilles i ovnen ved 250 grader i 3 min, fisken må ikke blive tørstegt. Saucen hældes over, og grøntsagerne lægges omkring, idet de lige gives et kort øjeblik i varmt vand.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15215 gange,
og udskrevet 245 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu