Torsken udskæres i fileter idet ben og skind fjernes.
Benene hakkes i mindre stykker og sættes over med vinen og 5 dl vand.
Når det er kogt ind til det halve sies benene fra, og det koges yderligere ind til 1 dl.
Grøntsagerne skæres i fine tern (porrerne i tynde ringe) og koges i 2 min. i letsaltet vand.
4 tallerkner, der kan tåle at stå i ovnen, eller et ovnfast fad pensles med olivenolie.
Fisken udskæres i meget tynde skiver, der anrettes herpå, drysses med salt og peber og pensles med olivenolie.
Fonden fra torsken varmes op, og det kolde smør piskes heri i små klumper.
Krydres med safran, karry, ingefær samt salt og peber.
Tallerkner eller fad med torsk stilles i ovnen ved 250 grader i 3 min, fisken må ikke blive tørstegt.
Saucen hældes over, og grøntsagerne lægges omkring, idet de lige gives et kort øjeblik i varmt vand.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 16407 gange, og udskrevet 293 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider