Kirsebærkage med romglasur

Kirsebærkage med romglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kirsebærkage med romglasur, billede 4 Kirsebærkage med romglasur, billede 1 Kirsebærkage med romglasur, billede 2 Kirsebærkage med romglasur, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
180 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Kirsebær, friske søde Søde kirsebær og moreller er næsten det samme, søde kirsebær er en smugle mindre end moreller.

Udstenet vægt
150 gram Ren rå marcipan
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Glasur:
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
Romessens
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Pisk æg og sukker til let æggemasse. Rør smeltet smør i under piskning så mælk og revet marcipan. Bland bagepulver i melet og rør det i, lidt efter lidt, til sidst de hakkede kirsebær.

Fordel dejen i en smurt bradepande 23x33 cm. og sæt dem i 200 grader C. alm. ovn i 25–30 minutter.

Rør glasuren sammen og læg den på den lune kage, pynts med friske bær.





karakterer:
Opskriften er vist 68806 gange,
og udskrevet 1304 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 23055 (5489 kcal)
KJ pr. Pers. 1921 (457 kcal)
Vægt ialt 1785 gram
Vægt pr. Pers. 148 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1291 KJ (307 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 15.5 gram
Kulhydrat 38.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-07-02 19:38:06
Lækker kirsebærkage

  -   2015-08-02 18:00:58
Jeg synes den er lidt kedelig i smagen, men det er nok pga. af de kirsebær jeg brugte. Ellers er den rigtig nem at lave.

  -   2008-07-28 00:03:51
har man ikke kirsebær,bliver kagen utrolig god med pærer skåret i tynde både, den bliver ikke så hurtigt tør.