Romkage

Romkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ninette

Indsendt :

Ingredienser:
175 g.smør
200 g.sukker
5 æg
250 g.hvedemel
80 g.majsmel
2 tsk.bagepulver
0.5 dl.rom
 reven skal af 1 appelsin og ½ citron
 
Opskrift:
Rør smør og sukker godt, før æggene i et af gangen. Hvis dejen skiller, så kom et par spsk. mel i. Bland de 2 slags mel med bagepulver og rør det i dejen sammen med rom og den revne skal. Kom dejen i en smurt sandkageform på ca. 1½ liter og bag kagen i ca. 1 time ved 175 grader.


karakterer:
Opskriften er vist 10859 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu