Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Romkage

Romkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ninette

Indsendt :




Ingredienser:
175 g.smør
200 g.sukker
5 æg
250 g.hvedemel
80 g.majsmel
2 tsk.bagepulver
0.5 dl.rom
 reven skal af 1 appelsin og ½ citron
 


Opskrift:

Rør smør og sukker godt, før æggene i et af gangen. Hvis dejen skiller, så kom et par spsk. mel i. Bland de 2 slags mel med bagepulver og rør det i dejen sammen med rom og den revne skal. Kom dejen i en smurt sandkageform på ca. 1½ liter og bag kagen i ca. 1 time ved 175 grader.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9303 gange,
og udskrevet 94 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu