kyllingekød i strimler250 g. kyllingekød i strimler
1
tsk.
rapsolie1 tsk. rapsolie
200
g.
bambusskud200 g. bambusskud
1
finthakket rød chili1 finthakket rød chili
1
grøn peberfrugt i tern1 grøn peberfrugt i tern
3
dl.
hønsebouillon3 dl. hønsebouillon
1.5
tsk.
revet ingefær1.5 tsk. revet ingefær
lidt
salt lidt salt
4
dl.
kokosmælk4 dl. kokosmælk
0.5
limefrugt0.5 limefrugt
karry karry
frisk koriander frisk koriander
Opskrift:
brun strimlerne i olien i en gryde, tilsæt bambusskud og lad det dtege et par min. Tag det op af gryden og kom chili o gpeberfrugt i gryden og tilsæt bouillon, ingefær og salt. Lad balndingen koge i ca. 10 min. og pisk til det har en jævn konsistens. tilsæt kokosmælk, saften fra limefrugten, kød, og bambusskud. Kog den op og smag til med karry. Server suppen pyntet med korianderblade.
Serveres med groft brød
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(7 stemmer)
Opskriften er vist 18265 gange, og udskrevet 413 gange.
Kommentarer
Casper & Louise - 2011-12-23 20:52:53 hvis man ønsker prikken over i'et så er den god med nudler i (:
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider