rugkerner eller andre kerner200 g. rugkerner eller andre kerner
200
g.
rugmel200 g. rugmel
500
g.
hvedemel500 g. hvedemel
2.5
dl.
lunken vand2.5 dl. lunken vand
400
g.
rugmel400 g. rugmel
100
g.
rugkerner eller andre kerner100 g. rugkerner eller andre kerner
2.5
dl.
lunken vand2.5 dl. lunken vand
Opskrift:
Surdejen røres med kærnemælk, salt og sovsekulør. 200 g. kerner, 200g rugmel, 500 g. hvedemel og 2,5 dl lunken vand røres i.
Dejen skal stå tildækket ved stuetemperatur i 24 timer.
400 g.rugmel, 100 g. kerner og 2,5 dl. lunken vand røres i. Dejen kommes i forme (der er til en stor og en lille form), husk evt at smøre formen og at tage surdej fra til næste gang. Brødene prikkes med en gaffel og hviler 2 timer.
Inden brødene kommes i ovnen pensles de med en blanding af olie og vand. Bages ved 170 grader midt i ovnen i 2- 2½ time. pensles igen når de er færdige.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 11544 gange, og udskrevet 194 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider