Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Alt godt fra havet I

Alt godt fra havet I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Alt godt fra havet I, billede 4 Alt godt fra havet I, billede 1 Alt godt fra havet I, billede 2 Alt godt fra havet I, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kogt kold torsk
100 g.Mayonaisse
400 g.frisk kogt torskerogn
250 g.rejer
500 g.friskkogte muslinger med skal
 
 Pynt:
 citron
 rød kaviar
 sort kaviar
 dild
 
Opskrift:
Fordel den kogte torsk i bunden af et fad. Fordel mayonaise i et jævnt lag henover torsken.

Skær torskerogne i små stykker og spred den udover mayonaise. Derefter sprede til sidst rejerne på toppen.

Del muslingeskallerne og læg skal og musling rundt i kanten af fadet.

Pyntes med kaviar, dild og citronskiver.

Serveres med Frisk bagt franskbrød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 31963 gange,
og udskrevet 276 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2015-01-23 13:13:28
Har lige kogt frisk torskerogn. Skal lave retten i aften til gæster. Det kan da kun gå godt med de lækre ingridienser