| |
|
Alt godt fra havet I
Alt godt fra havet I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
500 | g. | kogt kold torsk500 g. kogt kold torsk | 100 | g. | Mayonaisse100 g. Mayonaisse | 400 | g. | frisk kogt torskerogn400 g. frisk kogt torskerogn | 250 | g. | rejer250 g. rejer | 500 | g. | friskkogte muslinger med skal500 g. friskkogte muslinger med skal | | | | | | Pynt: Pynt: | | | citron citron | | | rød kaviar rød kaviar | | | sort kaviar sort kaviar | | | dild dild | | | |
| |
Fordel den kogte torsk i bunden af et fad. Fordel mayonaise i et jævnt lag henover torsken.
Skær torskerogne i små stykker og spred den udover mayonaise. Derefter sprede til sidst rejerne på toppen.
Del muslingeskallerne og læg skal og musling rundt i kanten af fadet.
Pyntes med kaviar, dild og citronskiver.
Serveres med Frisk bagt franskbrød.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3
(7 stemmer)
Opskriften er vist 32379 gange, og udskrevet 281 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 2015-01-23 13:13:28 Har lige kogt frisk torskerogn. Skal lave retten i aften til gæster. Det kan da kun gå godt med de lækre ingridienser
|
|