Alt godt fra havet 02

Alt godt fra havet 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Alt godt fra havet 02, billede 4 Alt godt fra havet 02, billede 1 Alt godt fra havet 02, billede 2 Alt godt fra havet 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kogt kold torsk
100 g.Mayonnaise
400 g.frisk kogt torskerogn
250 g.rejer
500 g.friskkogte muslinger med skal
 
 Pynt:
 citron
 rød kaviar
 sort kaviar
 dild
 
Opskrift:
Fordel den kogte torsk i bunden af et fad. Fordel mayonnaise i et jævnt lag henover torsken.

Skær torskerognen i små stykker og spred den udover mayonnaise. Derefter sprede til sidst rejerne på toppen.

Del muslingeskallerne og læg skal og musling rundt i kanten af fadet.

Pyntes med kaviar, dild og citronskiver.

Serveres med Frisk bagt franskbrød.


karakterer:
Opskriften er vist 33998 gange,
og udskrevet 296 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2015-01-23 13:13:28
Har lige kogt frisk torskerogn. Skal lave retten i aften til gæster. Det kan da kun gå godt med de lækre ingridienser