Alt godt fra havet 02
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fordel den kogte torsk i bunden af et fad. Fordel mayonnaise i et jævnt lag henover torsken.
Skær torskerognen i små stykker og spred den udover mayonnaise. Derefter sprede til sidst rejerne på toppen. Del muslingeskallerne og læg skal og musling rundt i kanten af fadet. Pyntes med kaviar, dild og citronskiver. Serveres med Frisk bagt franskbrød. |
|
Opskriften er vist 35825 gange,
og udskrevet 312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-01-23 13:13:28 Har lige kogt frisk torskerogn. Skal lave retten i aften til gæster. Det kan da kun gå godt med de lækre ingridienser |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne