Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Havremælk

Havremælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Mælkeprodukterstatninger

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
40 g.havregryn
1 l.vand
0.5 spsk.olie
0.5-1 strøget spsk. honning
0.5 tsk.salt
 


Opskrift:

Havregryn og vand koges i ca. 10 minutter og blendes sammen med de øvrige ingredienser. Væsken sies. Hvor tyk den skal være afhænger af, hvad man skal bruge den til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 13016 gange,
og udskrevet 134 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Rikke  -  2014-07-10 16:50:55
Er det kun konsistensen der er afgørende for om det er mælk eller fløde? sad og ledte efter hvordan man laver havrefløde.


Susan  -  2011-09-01 18:10:22
Hvordan kan man gøre den tyndere?:)