Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Frisk frugt

Frisk frugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-12 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anja

Indsendt :





Ingredienser:
 Ananas
 Galia melon
 Honning melon
 Appelsiner
 Ananas kirsbær
 Passionsfrugter
 Kiwi
 Litchi
 Vindruer
 Guldbar
 


Opskrift:

Brug de frugter, som hører årstiden til. Det vigtigste er, at frugterne giver det gode farvespil. Personligt bruger jeg dog altid ananas og jordbær.

Brug et stort ovalt fad uden høje kanter.

Skær ananas toppen af 4-5 cm nede. Dette er udgangspunktet for anretningen. Placer ananastoppen i den ene ende af faddet. Resten af ananasen skæres i skiver og kvarte og ligges i midten i lange rækker. Skær honningmelonen over i halve, dernæst kvarte. Fjern kerner med en ske. De kvarte stykker melon skæres på tværs til tynde skiver. Skær kanten fra kernerne fra. Anret melonen yderst på fadet i en lang række. Gentag med Galia melonen.

Appelsiner og kiwi skæres i skiver, der halveres og ligges ovenpå melonen langs kanten. Grønne og blå druer ligges ovenpå ananasen.

Passionsfrugter, litchi, jordbær og hvad man ellers kan få fat i, halveres og ligges ud over fadet så det ser pænt ud.

Ananaskirsbærene åbnes let (behold endelig bladene på) og anrettes ligeledes på fadet og i toppen af ananasen.

Afslut med at brække chokolade stykker udover fadet og riv lidt af det groft på rivejernet og drys over fadet.

Serveres evt. med vanilieis eller råcreame.

Tips:

Jordens nemmeste dessert, som ligner en million og fantastisk at afslutte et måltid med lidt frugtsukker.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4518 gange,
og udskrevet 82 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu