Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tomattærte med skinke

Tomattærte med skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lulle.

Indsendt :





Ingredienser:
 Salt Tærtedej:
75 g.smør
150 g.grahamsmel
1 tsk.groft salt
2-3 spsk.vand
 
 Fyld:
2 Løg
2 spsk.Tomatpuré
4-5 kvistetimain eller 1 tsk tørret timain
150 g.kogt skinke i tern
2.5 dl.fløde 13%
3 æg
1 tsk.groft salt
 Friskkværnet peber
4 tomater
 


Opskrift:

1.) Skær koldt smør i mindre stykker, & smuldr det med mel & salt,
evt. i en foodprocessor,så det kommer til at ligne reven ost.

2.) Tryk dejen sammen med vand uden at ælte den.

3.) Rul dejen tyndt ud på et meldysset bord med en kagerulle. Eller tryk dejen ud i formen med fingerne.

4.) Kom dejen i en smurt tærteform.Tryk dejen godt ind yil kanterne.Du kan også lægge dejen i tærteformen og trykke den ud i bunden med fingerne uden at rulle den ud først.

5.) Prik tærtebunden med en gaffel.Sæt den i kæleskab i ca. 30 min.

6.) Tænd imens ovnen på 200 c.

7.) Sæt tærtebunden i den varme ovn,og sku ned til 175 c. med det samme.Bag tærtebunden ca.20 min.

8.) Pil Skrælleb af løget,skær løget igennem på langs fra rod til top.Læg det ned deb flade side ned mod skærebrættet. Hold fast i roden af løget.Skær fra top mod rod.men ikke helt igennem den.Roden holder løget sammen.Hak derefter på den anden led,Så det bliver til små tern.

9.)Varm smør i en grye,og steg løgne til de er klare,men ikke brune.Kom tomatPuré og skyllede timianblade eller tørret timian i.Tag gryden fra varmen.

10.)Hæld fløde i gryden,slå æg ud & pisk det sammen i gryden.
Tilsæt salt & peber.

11.) Fodel skinken i tern i den forbagte tærtebund. hæld æggemassen over.

12.) Skyl tomatern,skær dem i skriver,og læg dem på tærten.

13.) Stil tærten i oven,sku op til 200 c.og bag ca. 20 min. til æggemassen er stiv..

Håber i kan lide det.[;
og i kan finde ud af det.!

Held & lykke.(:







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19977 gange,
og udskrevet 509 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-05-18 16:43:50
Den var rigtig rigtig god:)


Malene.  -  2008-06-28 21:15:55
Det lykke Dejligt,Så lavde den. Det samgte helt vildt godt.!(: