Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Verdens bedste the-boller

Verdens bedste the-boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mel

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.hvedemel
50 g.gær
50 g.sukker
50 g.margerine/smør
2 æg
2 dl.mælk
 


Opskrift:

Dæk gæren med sukkeret, og lad det stå til gæren er "opløst". Smelt margerinen/smøret. Bland margerine/smør med mælken, så det opnår en håndvarm temperatur og bland det med gær og sukker. Pisk de to æg og bland dem i. Rør melet i, men brug ikke det hele. Dejen skal være klistret.
Dejen stilles lunt og hæver i ca 45 min.
Dejen slås ned. Formes til boller, brug evt. det sidste mel, efterhæver i ca. 30 min.
Bages på 200 grader i 12-14 min.

Tips:

Spar på melet, dejen må gerne være klistret, selvom det er lidt vanskeligt at arbejde med, dette gør bollerne meget mere luftige. Hold øje med bollerne de sidste min. De skal være lysebrune, men ikk for mørke.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (17 stemmer)

Opskriften er vist 22649 gange,
og udskrevet 361 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Brian  -  2016-02-23 19:00:58
Mega dejlige boller


Benjamin  -  2015-01-06 12:15:50
Når man kommer sukker ovenpå gæret, så ødelægger man gærets egenskaber. Hvis man bare blander gæret i vand først så sker der ikke noget ved gæret og man kan komme 10% mindre i.. Vh benjamin


  -  2014-06-10 13:01:28
skal der ikke tilsættes en lille smule salt ???