Æggekage med aubergine og kartofler

Æggekage med aubergine og kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : SG

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
3 æg
0.5 aubergine
2-3 kartofler
0.5-1 dl.mælk
 salt
 peber
 olie
 
Opskrift:
Kartofler koges til de er møre
aubergine skæres i mindre stykker
Auberginerne steges i olie, til de er gennemstegt
når auberginerne er gennemstegt, tilsættes kartoflerne på panden
Æggene piskes og der tilsættes salt og peber efter ønske. mælken tilsættes også
æggemassen hældes ud på panden med de stegte kartofler og auberginer
æggekagen steges i ca. 7 -10 min, heri vendes den.



Tips:

æggekagen kan blive sprød, hvis man tilsidst skurer op for varmen og lader den stege i 1-2 min æggekagen er god at spise sammen med rugbrød


karakterer:
Opskriften er vist 6295 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

katrine  -  2008-07-16 19:20:55
den er rigtig god, man skal bare passe på ikke at komme for meget salt i æggekagen