Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æggekage med aubergine og kartofler

Æggekage med aubergine og kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : SG

Indsendt :





Ingredienser:
3 æg
0.5 aubergine
2-3 kartofler
0.5-1 dl.mælk
 salt
 peber
 olie
 


Opskrift:

Kartofler koges til de er møre
aubergine skæres i mindre stykker
Auberginerne steges i olie, til de er gennemstegt
når auberginerne er gennemstegt, tilsættes kartoflerne på panden
Æggene piskes og der tilsættes salt og peber efter ønske. mælken tilsættes også
æggemassen hældes ud på panden med de stegte kartofler og auberginer
æggekagen steges i ca. 7 -10 min, heri vendes den.



Tips:

æggekagen kan blive sprød, hvis man tilsidst skurer op for varmen og lader den stege i 1-2 min æggekagen er god at spise sammen med rugbrød




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 5097 gange,
og udskrevet 85 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

katrine  -  2008-07-16 19:20:55
den er rigtig god, man skal bare passe på ikke at komme for meget salt i æggekagen