Kartofler koges til de er møre
aubergine skæres i mindre stykker
Auberginerne steges i olie, til de er gennemstegt
når auberginerne er gennemstegt, tilsættes kartoflerne på panden
Æggene piskes og der tilsættes salt og peber efter ønske. mælken tilsættes også
æggemassen hældes ud på panden med de stegte kartofler og auberginer
æggekagen steges i ca. 7 -10 min, heri vendes den.
Tips:
æggekagen kan blive sprød, hvis man tilsidst skurer op for varmen og lader den stege i 1-2 min
æggekagen er god at spise sammen med rugbrød
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(6 stemmer)
Opskriften er vist 5690 gange, og udskrevet 106 gange.
Kommentarer
katrine - 2008-07-16 19:20:55 den er rigtig god, man skal bare passe på ikke at komme for meget salt i æggekagen
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider