Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Barbecuesauce

Barbecuesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Kolde Saucer

Hovedingrediens : Diverse produkter - Tomatpure

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 spsk.olie
1 lillefinthakket løg
250 ml.tomatpuré
3 spsk.dijonsennep
60 ml.citronsaft
60 g.brun farin
2 spsk.worcestershiresauce
2 spsk.tabasco
¼ tsk.paprika
¼ tsk.friskreven ingefær
60 ml.vand
 salt
 friskkværnet peber
 


Opskrift:

Lad olien blive varm ved middelvarme i en pande. Tilsæt løgene og lad dem stege heri ca. 10 min. Tomatpuré, sennep, citronsaft, sukker, worcestershiresauce, tabasco, paprika, ingefær og vand tilføjes og dette omrøres godt. Smag til med salt og peber. Lad saucen komme i kog. Koges 5-10 minutter til saucen er tyknet. Afkøles og tildækkes. Kan holde op til 4 dage i køleskab. Holder ca. 4 måneder på frost. Velegnet til fjerkræ, ribben, kalv eller svinekød. Barbecuesaucen kan omrøres med lige dele mayonaise og anvendes til f.eks. hamburger.

Tips:

giver ca. 500 ml




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 17137 gange,
og udskrevet 330 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu