Barbecuesauce

Barbecuesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Kolde Saucer

Hovedingrediens : Diverse produkter - Tomatpure

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 spsk.olie
1 lillefinthakket løg
250 ml.tomatpuré
3 spsk.dijonsennep
60 ml.citronsaft
60 g.brun farin
2 spsk.Worcestershire sauce
2 spsk.tabasco
0.25 tsk.paprika
0.25 tsk.friskreven ingefær
60 ml.vand
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Lad olien blive varm ved middelvarme i en pande. Tilsæt løgene og lad dem stege heri ca. 10 min. Tomatpuré, sennep, citronsaft, sukker, worcestershiresauce, tabasco, paprika, ingefær og vand tilføjes og dette omrøres godt. Smag til med salt og peber. Lad saucen komme i kog. Koges 5-10 minutter til saucen er tyknet. Afkøles og tildækkes. Kan holde op til 4 dage i køleskab. Holder ca. 4 måneder på frost. Velegnet til fjerkræ, ribben, kalv eller svinekød. Barbecuesaucen kan omrøres med lige dele mayonaise og anvendes til f.eks. hamburger.

Tips:

giver ca. 500 ml


karakterer:
Opskriften er vist 19180 gange,
og udskrevet 375 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu