Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kold fersken i ribssaft

Kold fersken i ribssaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 storemodne ferskner
300 g.ribs
 saften af 1 citron
200 g.sukker
2.5 dl.vand
 


Tilbehør:
En god vanilleis kan serveres til.
Opskrift:

Vand og sukker bringes i kog og simrer 2 min. Lagen tages af blusset.

Ribbede og omhyggeligt rensede ribs passeres gennem en sigte. Denne saft hældes i sukkerlagen som tilsættes citronsaften og stilles koldt.

Fersknerne dryppes et øjeblik i kogende vand og flås. Hver fersken skæres i 6-8 både. Læg dem in skålen med ribssaften og stil det koldt.

Serveres i dybe tallerkner eller i små skåle.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6824 gange,
og udskrevet 84 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu