Kold fersken i ribssaft
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : Red : |
|
|
Vand og sukker bringes i kog og simrer 2 min.
Lagen tages af blusset.
Ribbede og omhyggeligt rensede ribs passeres gennem en sigte. Denne saft hældes i sukkerlagen som tilsættes citronsaften og stilles koldt. Fersknerne dryppes et øjeblik i kogende vand og flås. Hver fersken skæres i 6-8 både. Læg dem in skålen med ribssaften og stil det koldt. Serveres i dybe tallerkner eller i små skåle. En god vaniljeis kan serveres til. |
|
Opskriften er vist 9787 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne