Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kold fersken i ribssaft

Kold fersken i ribssaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6 storemodne ferskner
300 g.ribs
 saften af 1 citron
200 g.sukker
2.5 dl.vand
 
Opskrift:
Vand og sukker bringes i kog og simrer 2 min. Lagen tages af blusset.

Ribbede og omhyggeligt rensede ribs passeres gennem en sigte. Denne saft hældes i sukkerlagen som tilsættes citronsaften og stilles koldt.

Fersknerne dryppes et øjeblik i kogende vand og flås. Hver fersken skæres i 6-8 både. Læg dem in skålen med ribssaften og stil det koldt.

Serveres i dybe tallerkner eller i små skåle.

En god vanilleis kan serveres til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7481 gange,
og udskrevet 138 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu