Nøddetærte 02
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Indsendt af : Dorte Indsendt : Red : |
|
|
Mørdejen blandes hurtigt sammen og lægges i køleskabet i en halv time.
Rulles ud og lægges i en smurt tærteform. Staniol "formes" uden om dejen og der kommes ½ cm. ris oven på staniolen. Derefter bages bunden ved 200 grader i 10-12 minutter. Til fyldet koges alle ingredienser (-nødder) sammen ved middel varme i 5-10 minutter. Derefter blandes nødderne i og fyldet fordeles i den forbagte tærtebund. Tærten bages færdig i ca. 15. minutter ved 160 grader. Kan serveres lun, men serveres den kold vil den være fast og kunne skæres i pæne stykker. |
|
Opskriften er vist 24593 gange,
og udskrevet 528 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-03-01 07:41:40 Jeg kom lidt reven marcipan under fyldet... Lækkert... Dorte - 2008-06-23 17:38:16 prøv også med lidt hindbærmarmelade i tærten inden nøddeblandingen kommes ovenpå og bages det gør den ikke ringere ;O) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne