man starter med at piske, margarinen, de 200 gram sukker og de 4 æggeblommer sammen. så skal mælken, melet og bagepulveret ned i (piskes sammen)
hæld det ud i en bradepande.
bagefter tager man de 4 æggevider, 300 grams sukker og vanilie og pisker sammen til det er rimelig stiv, hæld det så ud på bradepanden også.
de 150 gram nødder drysses over.
så skal kagen bages i 20- 30 min. ved 200 grader.
Cremen:
til sidst pisk fløden og creme fraicen sammen og hæld over den afkølede kage.
og pynt så med en masse forskellig slags frugt.
Tips:
til pynten bruger jeg mest:
jordbær
ananas
vindruer
klementiner
og kiwi
som ekstra plejer jeg at drysse lidt chokolade spåner hen over.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(8 stemmer)
Opskriften er vist 30831 gange, og udskrevet 674 gange.
Kommentarer
Gitte - 2015-07-07 13:18:47 Kan kagen fryses
Heidi - 2013-03-26 17:58:29 En meget lækker kage som faldt i alles smag. Både store og små... Tak for opskriften.....:-)
- 2012-07-28 23:19:42 Smager super godt - prøv dog med 2 spsk sukker og 1 spsk vanille i fløde/cremefraichen! Har brugt honningmelon og frisk ananas på kagen! Smagte skønt ;-)
- 2011-03-23 15:41:57 hvor er alt frugten
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider