Eddike med rosmarin, hvidvin og rørsukker

Eddike med rosmarin, hvidvin og rørsukker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Eddike

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl.Hvidvinseddike
2.5 dl.Hvidvin
2 spsk.Rørsukker
4-5 lange stilke rosmarin
 
Opskrift:
Kom rosmarin og sukker i en flaske, og hæld eddike og hvidvin over. Lad eddiken trække et par uger, ryst flasken forsigtigt undervejs, så sukkeret bliver helt opløst.

Brug eddiken til salater, til at dryppe over ovnbagte grøntsager eller i marinade til kød.





karakterer:
Opskriften er vist 4720 gange,
og udskrevet 60 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu