Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Eddike med rosmarin, hvidvin og rørsukker

Eddike med rosmarin, hvidvin og rørsukker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Eddike

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2.5 dl.Hvidvinseddike
2.5 dl.Hvidvin
2 spsk.Rørsukker
4-5 lange stilke rosmarin
 


Opskrift:

Kom rosmarin og sukker i en flaske, og hæld eddike og hvidvin over. Lad eddiken trække et par uger, ryst flasken forsigtigt undervejs, så sukkeret bliver helt opløst. Brug eddiken til salater, til at dryppe over ovnbagte grøntsager eller i marinade til kød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2588 gange,
og udskrevet 29 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu