Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Blomkålssuppe med bacon, croutoner og persille

Blomkålssuppe med bacon, croutoner og persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1-2 Portioner

NatmadRet : Natmad - Diverse natmad

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Eliserbet

Indsendt :





Ingredienser:
100 g.blomkål
50 g.skrællede kartofler
1 dl.grøntsagsbouillon
1 spsk.reven mozzarellaost
1 spsk.maizenamel
0.5 dl.hvedemel
 Salt
 peber
 
50 g.bacon i tynde skiver
 
1 skivetoastbrød
 frisk persille
 


Opskrift:

Kog blomkål og kartofler skåret i mindre stykker i grøntsagsbouillon.
Tilsæt mozzarella, maizena og mælk. Lad suppen koge videre i ca 3 min. Smag til med salt og friskkværnet peber og tag suppen af varmen.
Rist baconen på en pande så sprød at den kan brækkes i mindre stykker. Tag bacon af panden og læg den til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
Skær toastbrødet i mindre firkanter og rist dem på panden i lidt olie.
Kom suppen i en blender, blend og hæld suppen tilbage i gryden. Varm suppen godt igennem.
Servér suppen pyntet med bacon og frisk persille.
Servér brødcroutoner til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 20979 gange,
og udskrevet 557 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ukendt  -  2010-08-24 10:17:47
har lavet denne suppe, & den er vidunderlig.. men man skal dog passe på man ikke putter for meget salt i (: tak for opskriften


  -  2010-07-02 13:10:20
Der menes mælk...


  -  2009-01-21 17:20:11
Menes der mælk eller mel? Ingredienser siger mel, men beskrivelsen siger mælk - ret stor forskel!