Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Julesalat med pigeoner

Julesalat med pigeoner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SalatRet : Salat - Salater

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1-2 julesalat
2-3 pigeoner
 
1 spsk.Citronsaft
1-2 spsk.Olivenolie
 salt
 peber
 
 valnødder
 rosiner
 blåskimmelost
 
Opskrift:
Skær stokken af julesalaten og skyl bladene i koldt vand. Tør dem og læg dem i en skål.

Vask pigeoner og skær dem i tynde både uden kernehus. Læg dem på salaten.

Pisk Citronsaft sammen med Olivenolie, salt og peber og vend det i.

Anret salaten på 2 tallerkner og drys valnødder, rosiner og brud af blåskimmelost.

Server som forret eller tilbehør.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1979 gange,
og udskrevet 39 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lise  -  2011-05-23 08:53:54
Hej med jer:-) Jeg ville hører om hvor mange personer denne kage ca. er til?:-) Hilsen Lise

  -  2011-04-23 23:58:03
det der rise crispies, er det ikke det samme som pif paf puf?

Dunnan  -  2010-08-19 15:55:36
Ja man kan bruge coco pops som er af samme mærke, nemlig Kellogs. Er helt sikker på, at du får Rice krispies et af de mange steder...

  -  2010-02-23 15:42:51
Kan man bruge andet end rice crispies?? for syntes nemlig ikke man kan købe det i supermarkedet.

  -  2009-07-28 12:06:39
hej tina... det er et morgenmads produkt... ligesom cornflakes..mvh mette

  -  2009-06-04 10:53:02
rise-crispies hvad er det??? måske det er et dumt spørgsmål men jeg ved ikke lige hvad det er mvh Tina B

Lis  -  2009-03-23 21:45:07
Denne opskrift kan også bruges til en enkel og let dessert, som smager supergodt. Jeg plejer at smelte mars-barene med margarine i en gryde og tilsætte rice-crispies. Portionen hældes ud i en stor tærteform, så der dannes en tynd bund. Når den er kølet af er den klar til at blive pyntet med forskelligt farverigt frugt og flødeskum.