Rør smør og sukker godt og rør æggene i et ad gangen.
Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i.
Rens hindbærene men skyld dem ikke, vend dem forsigtigt i dejen sammen med vanillesukkeret.
Bred dejen ud i en bradepande, ca 23 x 33 cm, og bag den på næstnederste rille ved 190 grader C. alm. ovn i 35-40 minutter.
Sigt et tyndt lag flormelis over, når kagen tages ud af ovnen. Skær den i passende stykker.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(27 stemmer)
Opskriften er vist 100592 gange, og udskrevet 2840 gange.
Energi:
KJ total 16637 (3961 kcal)
KJ pr. Pers. 1386 (330 kcal)
Vægt ialt 1321 gram
Vægt pr. Pers. 110 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1258 KJ (299 kcal) Protein 4.1 gram Fedt 14.6 gram Kulhydrat 39.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
anne Vare Jensen - 2014-07-29 12:01:51 Har bagt Hindbærbradepandekage. Jeg brugte frosne bær. Jeg bagt den i 45 minutter. Den ser fin ud.
Bibi - 2010-09-24 21:12:04 en sikker vinder især hvis man knuser makroner ud i bradepandebunde inden dejen hældes i mums mums
minimale - 2010-09-07 10:00:51 Er den fryseegnet??
Skriver - 2010-06-22 19:40:42 Man kan sagtens bruge frosne hindbær, men put dem i mens de stadig er frosne, så "splatter" de ikke ud over det hele... Mums
hlwa - 2009-08-09 12:27:13 Alletiders dessertkage god at servere sammen med vaniljeis uhm!!!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider