Kartofler med rygeost
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : masser Indsendt : Red : |
|
|
De kogte og afkølede og pillede kartofler blandes med små buketter rå blomkål og radisser i skiver. Purløg klippes over.
Saften af limen røres sammen med de øvrige ingridienser og blandes forsigtigt i salaten Tips: Serveres til grillet fisk og fjerkræ |
|
Opskriften er vist 6968 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne