Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jordbærbradepandekage

Jordbærbradepandekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
KagerRet : Kager - Bradepandekage

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Jordbærbradepandekage, billede 4 Jordbærbradepandekage, billede 1 Jordbærbradepandekage, billede 2 Jordbærbradepandekage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
225 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
400 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
225 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
  Flormelis
   


Opskrift:

Rør smør og sukker godt og rør æggene i et ad gangen.

Skyl og rens jordbærene, skær dem i kvarte og rør dem forsigtigt i dejen sammen med vanillesukkeret.

Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i.

Bred dejen ud i en bradepande, ca 23x33 cm, og bag den på næstnederste rille ved 190 grader C. alm. ovn i 20-25 minutter. Sigt et tyndt lag flormelis over, når kagen tages ud af ovnen. Skær den i passende stykker.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (52 stemmer)

Opskriften er vist 140494 gange,
og udskrevet 4444 gange.


Energi:
KJ total 15196 (3618 kcal)
KJ pr. Pers. 1266 (301 kcal)
Vægt ialt 1271 gram
Vægt pr. Pers. 105 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1195 KJ (284 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 14.9 gram
Kulhydrat 34.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Karina  -  2018-11-10 17:31:51
Smørret skal vist bare være stuetemperatur - og så smuldres i, indtil massen er ensartet :-)


'-'  -  2017-09-16 14:51:37
Nogen som ved om smørret skal være smeltet eller i fast form? :)


  -  2017-08-30 16:31:52
Kan man bage den som muffins? Og dagen før??


  -  2017-08-30 07:44:39
Kan man bage den som muffins? Og dagen før??


  -  2017-08-28 22:01:57
Kan man bage den som muffins? Og dagen før??


Anne  -  2017-07-08 07:10:55
Skal smørret smeltes??


  -  2017-04-24 20:03:53
Den smager virkelig godt, og endnu bedre med creme fraiche til.


Otto Algreen  -  2017-01-18 17:16:29
Jeg lavet en double postion med en 1 tsk. citron saft, og de 10 mennesker som vi er på arbejdet spiste hele den store pande op, så helt klat 5/5 fra mig og mine kolegaer,


olgajbh  -  2016-07-03 18:05:50
Lækker kage kan jeg lave den med gluten fri mel evt kartoffelmel.Jytte


LP   -  2015-12-17 14:42:05
Ser lækker ud skal prøve at lave den og brug den til dessert med jordbæris til håber mine gæster kan lide den


vimsen  -  2015-06-24 12:00:22
Jeg har forsøgt at fryse noget ned for at teste, men jeg synes den bliver smattet efter frysning. Den smager stadig godt, men tager sig ikke så lækker ud som den friskbagte. Det samme synes jeg gælder, hvis man bager den dagen før og stiller på køl.


Sine  -  2013-10-15 13:53:44
Dejlig nem og rigtig lækker. Bruger også opskriften til muffins


  -  2013-07-09 17:24:27
Kan den bages før også fryser...


karina thomsen  -  2012-08-21 12:05:05
mums... den er fantastisk.. :) os med frosende bær.. kan jo ikke stop med at spise før der ikke er mere eller maven sprækker.. :) 10 her fra.. :)


miliam  -  2012-06-26 13:06:51
Kan man bruge flydende becel i stedet for smør ???


Marlof  -  2011-09-22 21:53:01
Hold da op en nem kage, som bare smager super godt!! Det skal nok blive et hit imorgen i sønnens børnehave! Tak for opskriften:)


vibeke  -  2011-06-27 18:18:46
nøj den er bare go, jeg kom også mandler i. :0)


Gurli  -  2011-06-23 16:39:48
Du skriver 20-25 men det passer da ikke nogle steder den er slet ikke bagt min har fået 45 min ved ca 200C


Gurli  -  2011-06-23 13:41:08
Jeg står og skal have en masse til spisning så jeg kunne tænke mig at lave den i forvejen. Jeg vil gerne vide om den er fryseegnet ?


UA  -  2011-06-16 11:27:34
Jeg havde den med til bestyrelsesmøde i går aftes, og alle var begejstrede. Jeg havde puttet 100 gr mørk chokolade i også og serverede creme fraiche med vanilje i til.


Bitten  -  2011-05-03 16:38:17
Så er den prøvet til 30 børnehavebørn. Den var rigtig nem at lave og var et kæmpehit. Kan klart anbefales.


Nybegynder  -  2009-08-30 15:02:19
jeg bagte den igår med min pap søn den er perfekt at lave med børn da det er en nem frem gangs måde og må sige blev dejlig luftlig og frisk..vi puttede flødeskum på med revet chokolade det var guf..den er dog meget søød så næste gang blir det med hindbær.


Bo  -  2009-06-25 15:31:54
Lavede den til børnehaven. Meget popular og vi blev bedt om opskiften til andre forældre.


birdy  -  2009-06-22 14:08:12
Rigtig lækker kage, smager godt lun, med lidt flødeskum til.


Nanna  -  2009-05-28 13:54:15
Det med chokoladen er helt rigtig. Men 400 g er bare lidt i overkanten. 200 g er perfekt. Den bliver mega god så.


Christina  -  2009-05-21 15:07:32
Kagen er super god som den er. men jeg eksperimentere meget med mad og hvis man kommer. 1 ½ tsk kakao, 4 spsk yogurt, en dåse ananas + ½ dl saft der af. 200g hakket chokolade. bliver den kanon.


Betina  -  2009-05-16 18:06:23
Kan den bages dagen før brug? vil man kunne servere is til?eller creme fraiche


sanand  -  2009-04-24 14:00:32
er ved at bage den nu - den dufter fantastisk


Søren  -  2008-07-07 21:07:57
Prøv at tilføje 400g mørk chokolade (store stykker jævnt fordelt). det er GUF!


Per  -  2008-06-23 13:04:08
Ja det mener jeg godt at du kan, det gør jo ikke SÅ meget at bærene bliver lidt moset, men man kunne jo også bruge halv optøede bær.


Bobney  -  2008-06-23 11:29:26
Kan der bruges frosne bær?