Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldte Pandekager med skinke

Fyldte Pandekager med skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

NatmadRet : Natmad - Diverse natmad

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rikke

Indsendt :





Ingredienser:
 Pandekager:
250 g.hvedemel
2 dl.mælk
2 dl.vand
4 æg
0.5 tsk.salt
2 spsk.olie
 fedtstof til bagning
 
 Fyld:
200 g.flødeost
1 pk.skinke i tern eller strimler
250 g.champignons (ristes)
1-2 spsk.sennep
 purløg
 Revent ost
 


Opskrift:

Pandekagedej:

Pisk alle ingredienserne sammen til en klumpfri jævning. Lad den trække i køleskabet ½ time. Bag 12-14 tynde pandekager.

Hvis du bager dem i olie (meget lidt på panden af gangen da der også er olie i dejen), er de meget nemmere at rulle sammen om fyldet, selv om de bliver næsten kolde.
Fyldet røres bare sammen og der lægges lidt på hver pandekage.
Lig pandekagerne i et fad. Drys ost over og bag dem ved 200 grader i 20 min.


Tips:

De kan også kommes i en folieform og fryse dem, så kan man tage formen lige fra fryseren og til ovnen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 46476 gange,
og udskrevet 1332 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Shc  -  2017-04-30 19:17:20
Rigtig, rigtig god. Godkendt af konen med et smil.


jesper   -  2012-10-07 15:04:07
okay godfred boglært!!!!! der er vist ikke nogen der er trivl om hvad rikke mener


HVi  -  2012-09-24 13:05:03
På dansk hedder det ikke "Lig pandekagerne i et fad" m e n: Læg pandekagerne i et fad (og så ligger de som da de blev lagt)


Tulle  -  2008-07-25 13:11:28
Synes pandekagerne er lidt kedelige og smager af for lidt. Pas på med sennepen - 1 spsk er mere end nok.